BeogradLazarevacSportVesti

Dušan Alimpijević posetio trening kadeta KK Kolubara

Svoje prve košarkaške korake trener Dušan Alimpijević napravio je u KK Kolubara. Pre skoro 21 godinu svoj put nastavio je u Vojvodini a danas je jedan od najmlađih košarkaških trenera koji je došao do zvanja najboljeg u Evrokupu. Svoj boravak u Lazarevcu iskoristio je da poseti i trening kadeta svog matičnog kluba Kolubare, a uprava mu je ovom prilikom uručila dres sa brojem jedan.

Dušan u poseti KK Kolubara

Svoje prve korake u košarci, Dušan Alimpijević napravio je u svom rodnom gradu u KK Kolubara za kojeg ga vežu lepe uspomene. Pri svakoj poseti Lazarevcu, Dušan iskoristi priilku i obiđe klub u kojem je ponikao. Ovu posetu svom rodnom gradu iskoristio je da se druži sa kadetima KK Kolubara i upravom, koja mu je ovom prilikom uručila dres sa brojem jedan. Dušan je prilikom posete klubu nagovestio da skoro 20 godina nije stao na parket sale u kojoj je započeo svoju karijeru i dodao da ga posebne emocije vezuju za ovaj klub.

Dušan Alimpijević
Dušan Alimpijević

Predsednik KK Kolubara Milorad Rajković zahvalio se Dušanu na poseti i dodao da je uprava kluba posebno ponosna na njega i da im znači svaki savet koji im ovaj mladi stručnjak da.

KK Kolubara uprava kluba

Dušan Alimpijević je svojih pet minuta slave dočekao na klupi kluba koji je u Evrokupu važio za totalnog autsajdera, a on je tako postao najmlađi košarkaški trener koji je došao do zvanja najboljeg u Evrokupu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA