BeogradKulturaLazarevacObrazovanjeVesti

Dva nova romana u izdanju Biblioteke „Dimitrije Tucović“

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ objavila je dva nova romana koja su na raspolaganju svim Lazarevčanima. U pitanju su knjige „Vrt sećanja“ zavičajne autorke Milene Maše Lukač i „Ključevi dobra i zla“ Vuka Martinovića, ovaj roman izdat je u saradnji biblioteke i Saveta za nacionalne manjine. Zbog velikog interesovanja publike, ponovo će biti organizovana promocija izdavačke kuće Agape, na kojoj će biti predstavljene autobiografije Nikole Tesle i Mihajla Pupina. Promocija će biti održana u utorak 24. januara sa početkom od 18 časova. U lazarevačkoj biblioteci u toku je izložba fotografija „Stare kuće Srbije“ Slaviše Živkovića, koja će trajati do kraja januara.

Nova izdanja lazarevačke biblioteke

U izdanju Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevčanima su od početka ove godine na raspolaganju dva nova naslova. U pitanju su romani „Vrt sećanja“ Milene Maše Lukač i „Ključevi dobra i zla“ Vuka Martinovića, izjavila je direktorka biblioteke Jasmina Ivanković.

Jasmina Ivanković
Jasmina Ivanković

Lazarevačka biblioteka raspisala je konkurs za dodelu nagrada za istaknutog umetnika i radnika u kulturi, a nagrade će biti dodeljene u petak 13. januara.

Promocija izdavačke kuće Agape i autobiografije Nikole Tesle i Mihajla Pupina izazvali su najviše pažnje u protekloj godini, pa će ona biti ponovo održana u utorak 24. januara sa početkom od 18 časova.

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u toku je izložba fotografija „Stare kuće Srbije“ Slaviše Živkovića, koju će Lazarevčani moći da pogledaju do kraja januara.

Izložba fotografija Slaviše Živkovića

Biblioteka „Dimitrije Tucović“ kontinuirano obnavlja svoj knjižni fond i sa tom praksom će se nastaviti i u ovoj godini.

Prema rečima direktorke Jasmine Ivanković članarina u lazarevačkoj biblioteci je besplatna za sve predškolce, učenike prvog razreda, primaoce socijalne pomoći, osobe sa invaliditetom i dobrovoljne davaoce krvi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA