Dva za odličan pet!

Ako se po jutru dan poznaje, onda će fudbaleri Kolubare i te kako imati šta da ponude svojim pristalicama u nastavku prvenstva na terenima prvoligaša. Do ovakve konstatacije dolazimo posle prve kontrolne utakmice. Prvu utakmicu zeleno-crni  su odigrali protiv Grafičara i zabeležili pobedu rezultatom 2:0.

kolubara 1Izabranici trenera Zorana Milinkovića, u oba poluvremena odigrali su odgovorno, borbeno, kvalitetno, pa su dve lopte u mreži stigle kao nagrade za prikazano. Prednost Lazarevčanima je doneo Miloš Milisavljvić, povratnik iz Metalca, dok je trijumf overio Marko Vučetić, efektnim pogotkom sredinom drugog poluvremena.

Milinković je odlučio da Kolubara utakmicu počne u sastavu: Elesin, Janković, A, Stojanović, Bošnjak, Vasiljević, Jovanović, Stanković, Milisavljević, Milosavljev, Tejić i Đokić. U nastavku priliku su dobili: Stanivuković, Gusnić, Lončar, Cvetković, Baić, Knežvić, F. Stojanović, Vučetić, Đokić, Simić i Pavićević.

Narednu proveru “rudari” će da imaju u sredu 27. januara protiv OFK Žarkova, još jendog konkurenta iz prvoligaškog društva. Utakmica će se odigrati u Lazarevcu,a početak je predviđen za13.30 časova.

 

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA