Film „Ključ“ premijerno prikazan Lazarevčanima

U Centru za kulturu Lazarevac održana je premijera filma „Ključ“, reditelja Marka Sopića.Ovaj film sniman je tokom 2019. godine, u više etapa, tokom marta i aprila, onda u novembru i decembru, i bio je spreman delimično za premijeru 2020. godine. Pandemija je poremetila sve planove, tako da je konačno posle dve godine čekanja, ova napeta filmska priča stigla pred domaću publiku.

Glumci filma Ključ

Film „Ključ“ koji donosi intrigantnu priču o Redu zmaja, drevnim relikvijama, misterioznim organizacijama Katoličke crkve i tajnim službama, premijerno je prikazan u Centru za kulturu Lazarevac. Ovoj premijeri prisustvovao je veliki broj građana. Američki glumac Džek Dimić istakao je da je ovaj film unikatan i da je sam kvalitet scenarija ono što ga je inicijalno privuklo ovom projektu kao i da je sa velikim zadovoljstvom izneo ulogu koja mu je poverena.

Publika u Centru za kulturu Lazarevac

Režiser Marko Sopić je istakao da se ovim projektom bavi od 2017. godine i izrazio nadanje da će ovaj film naći put do srca gledaoca i da će u njima izazvati različite emocije kakav ovaj akcioni triler nosi sa sobom.

Dobro poznato lice lazarevčanima Sonja Kolačarić, istakla je zadovoljstvo što je ponovo u svom rodnom gradu i da je sa velikim uživanjem učestvovala u ovom ostvarenju.

Glumačka ekipa filma Ključ

Borbu za sveto istorijsko blago odvija se u centru Beograda dok život ljudi teče uobičajenim tokom, među zidinama magičnog Kotora, na pustim putevima Zlatibora i u šumama Durmitora, u haosu noćnih klubova, među zgužvanim čaršavima senovitih spavaćih soba i u moćnoj tišini crkvenih zdanja, a ostavlja krvave tragove, uništene karijere, slomljena srca i niz posmrtnih kovčega.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA