LajkovacVesti

Formiran odbor za organizaciju manifestacije “Dani Lajkovca“

Na 67. sednici veća opštine Lajkovac razmatrane su 2 tačke dnevnog reda, između ostalog, formiran je Organizacioni odbor za proslavu ‘’Dana Lajkovca’’ i gradske slave Ognjene Marije i razmatran javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata  u oblasti kulture iz budžeta opštine Lajkovac.

Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je istakao da će odbor za organizaciju manifestacije “Dani Lajkovca“ i ove godine biti u nepromenjenom sastavu i činiće ga predstavnici javnih ustanova i ustanove kulture. Kako je dogovoreno program ove manifestacije trajaće i tokom avgusta.

U okviru manifestacije planirano je održavanje i najposećenijih programa tokom prošlogodišnje proslave, a u dogovoru sa moto klubom “TNT Lajkovac“ u prvoj nedelji avgusta biće održan moto skup. U okviru dana Lajkovca biće održan i humanitarni turnir koji organizuje udruženje “Moja Bogovađa“.

Ukupna sredstva su na nivou prošle godine, znači negde oko 2,5 miliona dinara biće odvojeno za “Dane Lajkovca“, gde će biti obuhvaćene sve manifestacije koje su bile mahom i prethodnih godina – rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA