BeogradLazarevacSportVesti

Fudbaleri Kolubare na startu sezone bez podrške navijača

Posle nekoliko dana razmišljanja i obavljenih konsultacija Kizni štab je procenio da novo prvenstvo u fudbalu kada je reč o Super i Prvoj ligi Srbije, ipak može da počne kako je i predviđeno za vikend 1. avgusta. Ali, kako epidemiološka situacija u zemlji zbog koronavirusa nije povoljna, odlučeno je da se sve utakmice igraju bez prisustva publike, što je ocenjeno kao neka vrsta alternative, jer se uveliko razmišljalo i o soluciji da sezona bude odložena, odnosno, pomerena za dve-tri sedmice.

Utakmice bez publike

Najnovija odluka ostaje na snazi do trenutka kada se situacija popravi, a posle čega će o najnovijim merama i preporukama da bude upoznat i Fudbalski savez Srbije, odnosno njihovi organi koji su zaduženi za takmičenje.

Dakle, sada je izvesno da će fudbaleri Kolubare na startu nove trke za bodove da budu lišeni usluge navijača. Podsetimo, u prva dva kola novog prvensva Prve lige Srbije, “rudari” gostuju u Loznici i Vranju, a prvi meč na Gradskom stadionu u Lazarevcu zeleno-crni će odigrati protiv kruševačkog Trajala 15. avgusta u okviru trećeg kola.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA