BeogradLazarevacVesti

Generacija rođena 1964. godine proslavila je 35 godina mature

Generacija rođena 1964. godine proslavila je 35 godina mature u lazarevačkom restoranu “Tom i Džeri“. Po rečima organizatora ovo je sedma proslava generacije koja je uspela da sačuva prijateljstvo i složnost i posle više decenija.

matura

Školski dani, uspesi, druženje i zaljubljivanje u školskoj klupi uspomene su stare 3,5 decenije za generaciju rođenu 1964. godine. Ipak prijateljstvo, zajedništvo i želja da se očuvaju kontakti stvoreni u mladosti doprineli su da ova generacija tehničke škole po sedmi put organizuje proslavu mature. U prelepom ambijentu restorana “Tom i Džeri“ još jednom se igralo i pevalo do kasnih noćnih sati.
Nakon višedecenijskog prijateljstva sigurno postoji savet i za najmlađe maturante kako da sačuvaju međusobne veze i da se uvek sa ponosom sete svoje generacije i odeljenja.

Na proslavi 35 godina mature bilo je preko 150 učenika treće generacije tadašnjeg usmerenog obrazovanja. Odeljenja mašinskog, elektro, rudarskog, kulture informisanja, prirodnotehničkog i matematičkog smera ponovo su se srela uz obećanje da neće odustati od ove tradicije i da će i naredne godišnjice biti slično obeležene.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Generacija rođena 1964. godine proslavila je 35 godina mature

  • Dradan Stefanovic

    U ime generacije 64 zelim da Vam se zahvalim na ovoj predivnoj reportazi

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA