BeogradIzboriLazarevacPolitikaVesti

GG Lazarevac naša kuća predala listu, Đorđević nosilac

Grupa građana Lazarevac – naša kuća predala je Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike, za predstojeće lokalne izbore koji su zakazani za 26. april.

Predaja liste GG Lazarevac naša kuća

Lista je sastavljena od 61 kandidata, a njen nosilac je Milan Đorđević. Ova grupa građana prikupila je 2155 potpisa podrške građana. Ovo je četvrta lista koja je predata lazarevačkoj Opštinskoj izbornoj komisiji, nakon što su svoje kandidature istakle koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, kao i Srpski patriotski savez Aleksandra Šapića.

GG Lazarevac naša kuća

Grupa građana Lazarevac – naša kuća počela je sa prikupljanjem potpisa u ponedeljak 9. matra a dovoljan broj građana podržao je kandidaturu već u utorak u podne, rekao je nakon predaje liste predsednik Grupe građana Milan Đorđević. On ističe da je prikupljeno 2155 potpisa građana, te da je to i više nego što je bilo potrebno.

Milan Đorđević, predsednik GG Lazarevac naša kuća
Milan Đorđević, predsednik GG Lazarevac naša kuća

Milan Đorđević, koji je i nosilac liste, ističe da će Grupa građana Lazarevac naša kuća voditi pozitivnu kampanju, ali da će ona u znatnoj meri zavisiti i od toga kako će se u izbornoj trci ponašati i druge stranke i koalicije. Đorđević je još jednom ponovio stav da je neophodno da se vrate prenosi sednica lazarevačkog parlamenta.

Kutije, Lazarevac naša kuća

Članovi Grupe građana Lazarevac – naša kuća ističu da su zadovoljni podrškom sugrađana koju imaju i veruju da će na predstojećim izborima dobiti veliki broj glasova i odneti pobedu. Lokalni i republički izbori zakazani su za 26. april, a lazarevačkoj Opštinskoj izbornoj komisiji do sada su predate četiri liste.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA