BeogradLazarevacVesti

Glumci filma „Indigo kristal“ u nedelju pred lazarevačkom publikom

Debitantski igrani film “Indigo kristal” reditelja i scenariste Luke Mihajlovića, nakon beogradske premijere, tokom vikenda i lazarevačka publika moći da pogleda u Centru za kulturu Lazarevac. Nakon projekcije filma u nedelju od 18 časova, publici će se pokloniti glumci i stvaraoci ovog filma. “Indigo kristal” je socijalna drama snimljena u crno-beloj tehnici.

Bisokop CZK

Lazarevačka  premijera filma ,,Indigo Kristal“,u potpunosti snimljenog u Šapcu, po scenariju i režiji mladog šabačkog reditelja Luke Mihailovića, biće ovog vikenda u bioskopu Centra za kulturu Lazarevac. Projekat je njegov diplomski rad na čijem je scenariju radio tri godine. Pored Miodraga Radonjića i Nine Jankovićč, koji su glvni protagonisti, u filmu igraju i Miloš Petrović Trojpec, Miloš Đurović, Mateja Popović, Gorica Popović i Milan Čučilović, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni Cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS. Film“Indigo kristal“nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA