BeogradVesti

Goran Vesić u obilasku radova u Rakovici

Gradski menadžer Goran Vesić i predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić obišli su Podavalasku ulicu u Resniku koja je, na zahtev građana asfaltirana u dužini od 900 metara.  Vesić je istakao da je, takođe urađeno i 500 metara novog trotoara, i dodao da Podavalska ulica sada izgleda zadovoljavajuće prema svim standardima. On je ukazao da se na teritoriji opštine Rakovica trenutno izvode tadovi na rekosntrukciji Resničke ulice, 13. oktobra i ulica Todora Marinkovića i Saše Filipovića.
Goran Vesić u obilasku radova u Rakovici
Foto / Beoinfo

Za poslednje četiri godine je više urađeno u Rakovici i Resniku nego decenijama u nazad. Građani su se organizovali i na njihovu inicijativu izvodimo ove i druge radove, koje zajednički sprovodimo na nivou opštine, grada i republike – ukazao je gradski menadžer.

Goran Vesić u obilasku radova u Rakovici
Foto / Beoinfo

Vesić je ponovio da se više ne zapostavljaju prigradska naselja, podsetivši da je za poslednje četiri godine preko Direkcije za građevisnko zemljište i izgradnju Beograda uloženo više od 350 miliona evra u te delove prestonice. On je podsetio da je od 2008. do 2012. godine u prigradska naselja uloženo manje od 100 miliona.

Goran Vesić u obilasku radova u Rakovici
Goran Vesić

Problemi, posebno oni nasleđeni, su veliki ali na ovaj način, zajedno sa građanima reševamo problem po problem. Danas je u Resniku mnogo bolje nego pre četiri godine, a za četiri će biti neuporedivo bolje nego danas – istakao je Vesić i zaključio da za građane prestonice ne sme da bude razlike kada je u pitanju put, voda, kanalizacija i javni prevoz, ma gde god živeli.

Goran Vesić u obilasku radova u Rakovici
Foto / Beoinfo

Događaju je prisusvovao direktor Direkcije za građevisnko zemljište i izgradnju Beograda Branislav Popović i direkrtor JKP „Beograd put” Ivan Tejić, kao i brojni građani Resnika.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA