Građevinska sezona u GO Lazarevac počela asfaltiranjem ulice Milunke Savić

Građevinska sezona u GO Lazarevac počela je asfaltiranjem ulice Milunke Savić. Ova saobraćajnica spaja mesne zajednice Zagorka Dragović i Stanislav Sremčević Crni. Investitor radova je JP Putevi Beograda, a izvođač radova je JP Beograd Put. Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević je najavio i nastavak radova na rekonstrukciji ulice Prote Čede. Na taj način povezaće se ovaj deo grada sa centralnim delom MZ Šopić.

Prvi radovi putara u ovoj građevinskoj sezoni izvedeni su u ulici Milunke Savić. Javno preduzeće Beograd put izvršilo je rekonstrukciju i asfaltiranje deonice duge 650 metara. Radove je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Stević. Predsednik je tom prilikom najavio nastavak radova kako u centru grada, tako i u celoj GO Lazarevac.

Ulica Milunke Savić ima veliki značaj za Lazarevac jer povezuje dve velike mesne zajednice Zagorku Dragović i Stanislav Sremčević Crni, a važno je istaći da ćemo tokom ove godine izvoditi radove i u Ulici Prote Čede, koja je u nastavku ove ulice i time ćemo novim asfaltom faktički povezati i MZ Šopić“, naveo je predsednik GO Lazarevac.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

Po završetku rekonstrukcije ulice Prote Čede planirani su kapitalni infrastrukturni radovi u severnom delu opštine. Reč je o saobraćajnici dugoj 2,2 km koja spaja MZ Veliki Crljeni i MZ Sokolovo, to je deonica ka Arnajevu. Velika investicija očekuje i južni deo opštine, reč je o saobraćajnici kojom će biti povezane mesne zajednice Dudovica, Čibutkovica i Barzilovica u zaseoku Zakinac.

U ovoj godini u planu nam je izgradnja i rekonstrukcija ukupno 28 ulica, što u centralnom gradskom jezgru, što u seoskim mesnim zajednicama. Pored ovih ulica tu su i radovi na kapitalnim saobraćajnicama, kao što je završetak Ulice Janka Stajčića i izgradnja Železničke ulice i Ulice Milovana Lazarevića, ali i radovi u još nekoliko ulica i trgova u centru grada“, navodi predsednik GO Lazarevac.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 komentara na vest “Građevinska sezona u GO Lazarevac počela asfaltiranjem ulice Milunke Savić

 • 12. marta 2021. at 23:00
  Permalink

  Treba prvo da uradite kanalizaciju,vodu i trotoar pa onda da se asfaltira.Podigli ste postojeci asafal da stavite novi a osnovne stvari niste uradili.Ulicu Stanislav Sremcevic ste tadili ne tako davno i ostavili tri kuce bez vode i kanalizacije a sada se hvalite asfaltom.

  Reply
 • 12. marta 2021. at 19:29
  Permalink

  Možete da napravite reportažu o skretanju za Lazarevac, Očaga (izmedju pumpi)… Asfalt je toliko pohaban da je neprijatno voziti tom deonicom.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA