Grejna sezona počeće na vreme uz veće cene

Grejna sezona na teritoriji opštine Lazarevac počeće na vreme, 15. oktobra, a zaposleni u Javnom preduzeću „Toplifikacija“ preduzimaju sve mere kao distributeri toplotne energije kako bi sve pripreme tekle po planu. Direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević kaže da je ovo preduzeće bilo prinuđeno da u novu sezonu grejanja uđe i sa novim cenama, ali da još nije odlučeno u kom procentu će one biti korigovane.

JP Toplifikacija

Na teritoriji Gradske opštine Lazarevac i ove godine grejna sezona će početi na vreme, 15. oktobra, a u Javnom preduzeću „Toplifikacija“ vrše sve pripremne radove za period kada će radijatori u stanovima početi da greju. Direktor „Toplifikacije“ Vukašin Janjević kaže da ne bi trebalo da bude nikakvih problema ni od strane proizvođača.

Vukašin Janjević
Vukašin Janjević

Janjević je ovom prilikom istakao da je „Toplifikacija“ bila prinuđena da sa novom sezonom dođe i do povećanja cena, ali da još nije utvrđeno za koliko procenata će biti uvećani računi za grejanje.

Podsetimo, u toku su radovi na rekonstrukciji  cevi u galeriji, što je najveća kapitalna investicija „Toplifikacije“ u poslednjih nekoliko godina.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA