BeogradLazarevacVesti

Hector’s gym bio domaćin takmičenja u bench press-u

U teretani Hector’s gym, prošle subote održano je takmičenje u bench press-u u organizaciji Mirka Belaćevića, višestrukog šampiona u ovoj disciplini. Učešće u turniru uzelo je 47 takmičara iz cele Srbije a prvo mesto u kategoriji seniora osvojio je upravo Mirko Belaćević koji je podigao 235 kilograma. Prvo mestu u kategoriji juniora pripalo je Bogdanu Vukoviću i Teodoru Takovcu, koji su podigli 200 kilograma, dok je u kategoriji veterana najbolji bio Ljuba Zrnić sa podignutih 180 kg. Među nežnijim polom istakla se Andrea Kocić koja je podigla 95 kilograma.

Hector's gym

U prošlu subotu Hector’s teretana bila je domaćin turnira u disciplini bench press. Čak 47 zaljubljenika u dizanje tegova okupilo se na takmičenju a pored muškaraca, u ovoj sve popularnijoj disciplini u našoj zemlji, oprobale su se i hrabre i ništa manje snažne dame. Mendažer teretane Katarina Stanojević kaže da su ideju Mirka Belaćevića, organizatora turnira, prihvatili sa oduševljenjem i da im je drago što je upravo njihov prostor u prošlu subotu ugostio najbolje u ovoj disciplini.

Katarina Stanojević
Katarina Stanojević

Mirko Belaćević bio je najbolji u kategoriji seniora i na ovom turniru podigao je 235 kilograma.

Najjači takmičari u bench press-u bili su oduševljeni uslovima u kojima treniraju naši sugrađani a sami domaćini dodaju da se trude da prostor Hector’s teretane bude uvek na visokom nivou i da zadovoljava sve standarde kako bi se vežbači osećali prijatno i opušteno u ovom ambijentu.

Ova teretana već sedam meseci  uspešno radi u našem gradu i nadaju se da će kroz šest meseci ponovo biti domaćni ovog ili sličnog takmičenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA