LajkovacValjevoVesti

Humanitarni bazar “Za Laninu životnu bitku“ u petak i u Lajkovcu

Humanitarni bazar ‘’Za Laninu životnu bitku’’ biće održan u petak 28. avgusta u Lajkovcu. Ovu humanu inicijativu podržali su brojni sponzori ali i građani koji će uzeti učešće u prodaji. Organizatori pozivaju sve posetioce da  pošalju SMS poruku sa sadržajem 808 na 30 30.

Humanitarni bazar pod nazivom „Za Laninu životnu bitku“ biće održan u petak 28.  avgusta u Lajkovcu. Sva prikupljena sredstva namenjena su za lečenje Lane Jovanović. Na štandovima ce biti moguća kupovina: suvenira, igračaka, knjiga, garderobe, cvetnih aranažmana, degustacija hrane, pripremljena je i nagradna igra.

Kutije za humanitarnu pomoć Lani Jovanović postavljene su na preko 20 mesta u Lajkovcu. Veliko interesovanje vlada i za učešće na prodajnom bazaru.

Lana boluje od spinalna misićne atrofije. Bolesti koja napada mišiće i zbog koje se brzo gube osnovne životne funkcije. Lana je rođena 3. novembra 2019. godine, važno je istaći da je učinkovitost leka 100%, ukoliko se primi do prve godine života.

U humanitarnim akcijama do sada je prikupljeno oko 700 hiljada evra, a potrebno je da se ukupno prikupi 2,4 milion dolara. Svi građani koji nisu u mogućnosti da učestvuju u humanitarnom bazaru, mogu pomoći tako što će poslati sms poruku sa tekstom 808 na broj 30 30.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA