LazarevacVesti

Humanitarni doručak za Janu kod Rudarske česme

Grupa humanih Lazarevčanki organizovala je na platou kod Rudarske česme u periodu od 9 do 11 časova humanitarni doručak u cilju prikupljanja novca za našu sugrađanku Janu Simić, devojčicu koja boluje od malignog tumora kičmene moždine, za čije lečenje u inostranstvu je neophodno u što kraćem roku prikupiti veliku količinu novca. Humanitarni doručak je organizovan zahvaljujući vlasnicima lazarevačkih pekara, picerija i restorana koji su donirali hranu, izjavila je jedna od organizatorki Mirjana Milojević i pozvala sugrađane da se uključe u humane akcije koje su namenjene Janinom lečenju.

Humanitarni doručak

Na platou kod Rudarske česme održan je, u periodu od 9 do 11 časova humanitarni doručak za Janu Simić, devojčicu iz Lazarevca koja boluje od malinog tumora kičmene moždine. Akciju su pokrenule humane Lazarevčanke, a uz pomoć velikog broja pekara, picerija i restorana iz Lazarevca koji su za ovu priliku donirali hranu i sokove.

Humanitarni doručak za Janu Simić

Humanitarna akcija je privukla sugrađane pa su u velikom broju upravo kod Rudarske česme kupili svoj doručak. Mirjana Milojević nam kaže da je zadovoljna odzivom Lazarevčana ovom humanom događaju. Ona je apelovala na sugrađane da se i dalje odazivaju na humanitarne akcije i najavila uskoro slične manifestacije.

Humanitarni doručak za Janu

Jana Simić je učenica OŠ „Vojislav Voka Savić“, ima trinaest godina i već duže vreme se bori sa kancerom. Ona boluje od malignog tumora kičmene moždine i za njeno lečenje u inostranstvu  potrebno je skupiti 100.000 evra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA