BeogradLazarevacVesti

Humanitarno-sportska akcija za Saru Matić

U ponedeljak 03. oktobra i utorak 04. oktobra u periodu od 16 do 17:30 časova, u velikoj sali SRC „Kolubara“ biće održana sportska manifestacija za učenike gradskih škola i PU „Rakila Kotarov Vuka“. U programu učestvuju učenici od prvog do četvrtog razreda i deca iz vrtića, koji će imati pokazne časove odbojke i košarke a nakon toga će biti organizovane utakmice učenika petog i šestog razreda u istim sportovima. Akcija se organizuje kako bi se prikupila novčana sredstva za nastavak lečenja naše sugrađanke Sare Matić.

SRC Kolubara

Našoj sugrađanki, Sari Matić, učenici OŠ „Knez Lazar, zdravstveno stanje se nažalost pogoršalo i morala je da nastavi lečenje u inostranstvu. Za nastavak Sarinog lečenja potrebna su velika novčana sredstva i ovom akcijom pokušaćemo da prikupimo novac da se naša učenica izleči i vrati, kažu u OŠ „Knez Lazar“, koja je organizator akcije.

RASPORED DEŠAVANJA:

PONEDELJAK 03. 10. od 16 do 17:30 pokazni čas odbojke za devojčice od prvog do četvrtog razreda i deca iz vrtića, nakon toga utakmice za devojčice petog i šestog razreda.

UTORAK  04. 10. OD 16 DO 17:30 pokazni čas košarke za dečake od prvog do četvrtog razreda i deca iz vrtića, utakmice za dečake petog i šestog razreda.

ŽIRO RAČUN U KOMERCIJALNOJ BANCI NA IME SARA MATIĆ: 205-9001021892440-16

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA