I ove godine jednodnevni izleti za penzionere

Gradska opština Lazarevac u skladu sa svojim programom i ove godine organizuje jednodnevne izlete za penzionere. U ponudi su neke nove destinacije, pa će najstariji sugrađani imati priliku da posete Vrnjačku Banju, Beograd, Novi Sad i Zlatibor. Prvi izlet biće realizovan već u petak 21. juna u Vrnjačku Banju a način prijavljivanja je nepromenjen pa svi zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona 011/ 8123 287. U prethodne dve godine na jednodnevni izlet otišlo je više od 3000 penzionera, podsetili su na konferenciji za novinare predsednik opštine Bojan Sinđelić i član Veća Nenad Bačanac.

Opština Lazarevac već treću godinu za redom organizuje jednodnevne izlete za svoje najstarije sugrađane. U prethodne dve godine više od 3000 penzionera boravilo je na izletima širom Srbije. U narednom period izleti će biti organizovani za oko 2000 penzionera dok će do kraja godine biti novih izleta za još hiljadu najstarijih Lazarevčana, rekao je predsednik opštine Bojan Sinđelić.

Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac

Opštinsko rukovodstvo je tokom druženja sa pripadnicima trećeg doba sprovodilo ankete pa je na osnovu rezultata doneta odluka o destinacijama koje će posetiti. Prvi izlet biće realizovan već u petak 21. juna, najavio je član Veća Nenad Bačanac.

Nenad Bačanac, član Veća GO Lazarevac
Nenad Bačanac, član Veća GO Lazarevac

U sklopu jednodnevnih izleta, opština Lazarevac će obezbediti lekarsku pratnju i turističke vodiče, poručeno je na konferenciji za novinare.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA