I u Lazarevcu moguća vakcinacija bez prethodne prijave

Svi građani opštine Lazarevac koji se nisu prijavili za vakcinaciju, od 7. aprila mogu primiti kinesku vakcinu Sinofarm u Staroj hali Sportskog centra „Kolubara“. Tokom jučerašnjeg dana više od 150 građana iskoristilo je mogućnost vakcinisanja  bez prethodnog zakazivanja. U opštini Lazarevac imunizacija građana protiv koronavirusa počela je 19. januara, i do sada je dato ukupno 17 568 doza vakcine. Građani i dalje mogu da se prijave za vakcinisanje putem portala eUprava ili kol centra opštine Lazarevac na brojeve telefona 011 8126 500 i 8121 507.

Vakcinacija u Staroj sali u Lazarevcu

Jedan od 13 punktova na teritoriji Grada Beograda na kojem građani od 7. aprila mogu da se vakcinišu, a da se prethodno nisu prijavili je u Lazarevcu, u Staroj sportskoj hali. Građanima koji se na ovaj način imunizuju na raspolaganju je kineska vakcina Sinofarm. Na teritoriji Gradske opštine Lazarevac do sada je dato ukupno 17 568 doza vakcine, rekao je član Veća Nikola Marinković.

Nikola Marinković
Nikola Marinković

Svi zainteresovani građani i dalje mogu putem kol centra da se prijave za vakcinaciju. Brojevi telefona su 011 8126 500 i 8121 507, od 8 do 20 časova.

Na punktu u Staroj hali danas se vakcinisao i član Veća Nikola Marinković. On je apelovao na sve sugrađane da se vakcinišu, i na taj način ubrzaju borbu protiv koronavirusa.

Popunjavanje obrazaca za vakcinaciju

Pored Stare hale u Lazarevcu, građani se pritiv koronavirusa mogu vakcinisati i na punktovima u Brajkovcu, Dudovici, Velikim Crljenima, Rudovcima, Stepojevcu i Junkovcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA