BeogradLazarevacVesti

I u ovoj godini poklon kolica i autosedišta za novorođenčad

U Skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je podela dečijih kolica za bebe koje su rođene u 2022. godini, u novembru i decembru, a čiji roditelji su se do ovog trenutka prijavili na Javni poziv koji je raspisala lazarevačka opština. U toku prošle godine podeljeno je oko 550 kolica sa nosiljkom, kao i autosedišta. Poklon kolica roditeljima su uručili predsednik opštine Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i članovi Veća.

Podela kolica opština

Predstavnici GO Lazarevac i u ovoj godini nastavljaju da slede odgovornu politiku prema svojim sugrađanima a kako bi pomogli porodicama u prvim danima bebinog života, po prvi put od početka godine, organizovana je akcija podele kolica sa nosiljkom. Ovom prilikom uručeno je 90 kolica roditeljima čije su bebe došle na svet u novembru i decembru prošle godine  a prisutne je pozdravio predsednik opštine Bojan Stević i čestitao im na prinovama.

Bojan Stević
Bojan Stević

Pored dodele poklon kolica, opština Lazarevac raspisala je  Javni poziv za dodelu autosedišta a predsednik opštine pozvao je roditelje da se prijave.

Prijave za dodelu autosedišta po ovom Javnom pozivu mogu se podneti neposredno na pisarnici Uprave GO Lazarevac ili preporučeno preko pošte. Prijave se podnose u zatvorenoj koverti sa naznakom „SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA VEĆA GRADSKE OPŠTINE LAZAREVAC – PRIJAVA ZA AUTOSEDIŠTE“. Prijava se podnosi na propisanom obrascu koji se može preuzeti na sajtu GO Lazarevac ili kancelarijama 31 i 58 u zgradi GO Lazarevac, Karađorđeva 42,  svakog radnog dana u vremenu od 10 do 13 sati.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA