BeogradLazarevacVesti

Iz budžeta GO Lazarevca izdvojeno 5 miliona dinara za nagrade studentima

Savet za obrazovanje GO Lazarevac raspisao je Javni poziv za dodelu nagrada studentima fakultetski ustanova u Republici Srbiji. Javni poziv će trajati od 1. do 15. juna, a i ove godine iz budžeta je izdvojeno 5 miliona dinara.  Pravo učešća imaju svi redovni studenti sa prosečnom ocenom 8,5 ili vise, čije se studije finansiraju iz budžeta, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji GO Lazarevac.

nagrade

Po rečima predsednika Saveta za obrazovanje GO Lazarevac Marka Mijuškovića i ove godine GO Lazarevac je uspela da izbori sredstva, tačnije 5 miliona dinara za nagrade najboljim studentima sa teritorije naše opštine. Javni poziv za sve koji žele da konkurišu je otvoren do 15. juna.

Marko-Mijušković

Uz poziv najboljim studentima da se prijave za nagrade Marko Mijušković je naglasio da se sve informacije mogu pronaći na oglasnoj tabli GO Lazarevac, opštinskom sajtu ali i putem medija.

Po rečima Marka Mijuškovića prošle godine je oko pedeset studenata ispunilo uslove, a ove godine se očekuje i veće interesovanje najuspešnijih akademaca sa teritorije naše opštine. Mijušković je u narednom periodu najavio i nove projekte koje će finansirati Grad Beograd u oblasti obrazovanja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA