BeogradKulturaLazarevacObrazovanjeVesti

Izložba „Kolubarci“ predstavljena u Tehničkoj školi „Kolubara“

U Tehničkoj školi „Kolubara“ otvorena je izložba „Kolubarci u balkanskim ratovima i Velikom ratu“ autora Zorana Antonijevića, izložba karikatura i promocija zbirke pesama Nenada Karića. Izložba je postavljena u renoviranoj sali crtaonice ove škole koja će sada koristiti za seminare i promocije. Izložba je održana u saradnji Udruženja „Naše ognjište“ i Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac.

Izložba Kolubarci u balkanskim ratovima

U renoviranoj sali crtaonice, u Tehničkoj školi „Kolubara“ otvorena je izložba „Kolubarci u balkanskim ratovima i Velikom ratu“ autora Zorana Antonijevića i izložba karikatura Nenada Karića. Da bi izložba bila kompletna, bilo je potrebno dve godine da se prikupi potrebni istorijska građa. Materijali koji su predstavljeni učenicima su slike originalnih dokumenata.

Ovom prilikom otvorena je izložba karikatura i promocija zbirke pesama „Oslušni srce“, autora Nenada Karića.

Izložba karikatura

Direktor Tehničke škole Kolubara Milan Tešić izrazio je zadovoljstvo renovirnom salom crtaonice koja će sada imati više namena.

Ova iozložba će trajati do 11. maja, nakon čega će biti predestvljena učenicima škole „Vojislav Voka Savić“, a potom i u Stepojevcu, u školi „Vuk Karadžić“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA