Izložba pasa svih rasa na jezeru Očaga 5. oktobra

Četrnaesta nacionalna izložba pasa svih rasa “CAC Lazarevac 2019” biće održana na jezeru Očaga u subotu 5. oktobra sa početkom od 10 časova. Psi će biti ocenjivani u četiri ringa, a delegat izložbe je predsednik Kinološkog saveza Srbije Mahmut al Dagistani. Izložbu organizuju Kinološko društvo Lazarevac i GO Lazarevac. Prijave su u prostorijama Udruženja lovaca do četvrtka 3. oktobra ili na fb stranici kinološkog društva.

I ove godine kinološka manifestacija ljubitelje i odgajivače pasa svih rasa okupiće na jezeru Očaga u subotu 5. oktobra. Psi će biti ocenjivani u četiri ringa, kod četiri sudija a delegat izložbe je predsednik Kinološkog saveza Srbije Mahmut al Dagistani. Ocenjivaće se eksterijer pasa od prve do desete grupe. Prošle godine učetvovalo je 200 pasa a broj ovogodišnjih učesnika zavisi kako od vremenskih prilika tako i od izložbi koja će tog dana biti organizovana u Srbiji.

U okviru ove izložbe biće održan i memorijal sedme grupe u čast jednog od najvećeg kinologa Dobrice Blagojevića.
Upisnina za prvog psa iznosi 1200,00 din, za svakog sledećeg 1000 dinara. Prijava za Junior handling, odgajivačke parove i grupe je besplatna i vršiće se na dan izložbe. Upisnina za inostrane izlagače iznosi 20 e i prima se na dan izložbe. Prijave su do četvrtka 03. oktobra u protorijama Lovačkog udruženja od 09-14h, na fb stranici i mail adresi kd.lazarevac@gmail.com.

I ove godine organizatori očekuju izlagače sa retkim rasama pasa a prošle godine svi posetioci imali su priliku da vide arapskog hrta, jednu od najstarijih rasa i veoma retkih u našoj zemlji.

Za izložbu psi moraju biti čisti, očetkani i okupani kako bi se prikazali u najboljem mogućem svetlu. Na izložbi se mogu izlagati svi rasni psi koji imaju rodovnik izdat od strane Kinološkog saveza Republike Srbije ili rodovnik izdat od inostranih kinoloških organizacija koje su priznate od Međunarodne kinološke federacije. Pas mora da bude svojina izlagača i mora da poseduje potvrdu o vakcinaciji za 2019. god. i da bude obelezen mikročipom.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA