BeogradIzboriIZBORI 2023LazarevacPolitikaVesti

Janković u Lazarevcu: Kampanja u najvećoj meri neravnopravna

Predstavnici koalicije Ujedinjeni za pobedu Beograda održali su u skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac tribinu „Beograd te zove“, na kojoj je, između ostalih, govorio kandidat ove koalicije za gradonačelnika Vladeta Janković. Janković je ovom prilikom istakao da ankete pokazuju da ova koalicija sa većom izlaznošću ima šanse za pobedu u glavnom gradu. Predstavnici ove koalicije pozvali su građane da na izborima podrže listu pod rednim brojem pet za republičke i predsedničke izbore.

Tribina koalicije Ujedinjena Srbija u Lazarevcu

Kandidat za gradonačelnika ispred koalicije „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ Vladeta Janković učestvovao je sa članovima njegovog tima na tribini u Lazarevcu pod nazivom „Beograd te zove“. Janković je izrazio zadovoljstvo velikim brojem Lazarevčana na skupu. Tokom tribine bilo je reči o ratu u Ukrajini, koji utiče i na samu kampanju, koju okarakteriseo kao neravnopravnu. Bilo je reči i o problemima sa kojima se susreću građani opštine Lazarevac.

Vladeta Janković
Vladeta Janković

Za sve Lazarevčane je izuzetno važna budućnost EPS-a, rekao je kandidat za poslanika ispred ove koalicije Dušan Nikezić. Ljudi u Srbiji moraju da znaju da je EPS pred kolapsom i bankrotom, tvrdi Nikezić.

Tribina koalicije Ujedinjena Srbija

Većim izlaskom građana na izbore, rastu šanse koalicije Ujedinjena Srbija, kaže Janković pozivajući se na istraživanje javnog mnjenja. Pozvao je građane da na predstojećim izborima zaokruže broj pet i daju podršku koaliciji Ujedinjena Srbija.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA