BeogradLazarevacVesti

Jankovića kraj u Drenu dobio asfalt

U zaseoku Jankovića kraj u Mesnoj zajednici Dren asfaltirana je deonica nekategorisanog putnog pravca u dužini od 350 metara. Prilikom obilaska radova, predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević je rekao da je plan lokalnog rukovodstva da se do kraja ove i tokom sledeće godine asfaltira više od 50 ulica. Najavio je da će u ovoj mesnoj zajednici u bliskoj budućnosti asfaltirano nekoliko puteva, te da će tokom sledeće godine biti izgrađen park za decu koji će se nalaziti u blizini osnovne škole.

Asfaltiranje u Drenu

Nekategorisani putni pravac u dužini od 350 metara u zaseoku Jankovića kraj u Mesnoj zajednici Dren dobio je asfalt. Radove je u pratnji saradnika obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je istakao da je plan da se tokom ove i sledeće godine asfaltira više od 50 puteva u opštini.

Stević u Drenu

Stević navodi da će u narednom periodu biti asfaltirano još nekoliko ulica od velikog značaja za meštane Drena.

U planu lokalnog rukovodstva je da se u ovoj mesnoj zajednici izgradi jedno dečije igralište, koje će se nalaziti u blizini područnog odeljenja Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“.

Mesna zajednica Dren

Cilj opštine Lazarevac je da u budućnosti Dren dobije kanalizacionu mrežu, navodi Stević.

U ime žitelja Drena opštinskom rukovodstvu se na radovima zahvalio odbornik Bojan Đorđević, ističući da je od velikog značaja da se svi delovi opštine podjednako razvijaju.

Na zahtev meštana Drena, tokom narednih dana počeće proširenje i uređenje kapele na seoskom groblju.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA