BeogradLazarevacVesti

“Jedan paketić – mnogo ljubavi“ – Saopštenje Crvenog krsta

Decembar je mesec darivanja. Svi Lazarevčani koji žele da pomognu u pripremi novogodišnjih i božićnih paketića mogu se uključiti u akciju „Jedan paketić-mnogo ljubavi“. Na ovaj način građani mogu da svojom simboličnom donacijom ulepšaju deci praznike, saopštio  je Crveni ksrt Lazarevac.

Jedan paketić puno ljubaviZahvljujući dugogodišnjoj saradnji Crvenog krsta sa “Maxi marketom“,  ova akcija će biti organizovana 19. i 20. decembra  od 9 do 15 časova na području celog Beograda. Građani će moći da doniraju različite proizvode za pripremu novogodišnjih paketića – od slatkiša, sokova, igračaka do školskog pribora. Paketići su i ove godine kao i prethodnih namenjeni deci sa smetnjama u razvoju.

crveni krst Volonteri Crvenog krsta Lazarevac će tokom oba dana akcije prilikom izlaska iz Maxi marketa preuzimati donacije građana uz poštovanje svih epidemiološkog mera. Crveni krst poziva sve građane da uzmu učešće u akciji. Cilj je da kao i prethodnih godina, svojim simboličnim donacijama izazovu radost i sreću grupe kojoj su namenjeni paketići.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA