Još jedan „Obrok od srca“ Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“

Nakon uspešne akcije „Obrok od srca“, koju je na platou kod Rudarske česme, uoči Pravoslavne Nove godine sprovelo Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“, a na inicijativu sugrađanki Ane Marije Živanović i Dajane Raškaj, ista akcija sprovedena je u Mesnoj zajednici Šopić. Korisnicima socijalne pomoći deljeni su paketi osnovnih životnih namirnica, ali i posni topli obroci. I ova akcija je prošla zapaženo, pa organizatori najavljuju slične u bliskoj budućnosti, zahvaljujući humanim ljudima.

Akcija Obrok od srca u Šopiću

Humanitarna akcija „Obrok od srca“ organizovala se u više gradova u Srbiji, a na inicijativu sugrađanki Dajane Raškaj i Ane Marije Živanović, sprovedena je 13. januara ispred Rudarske česme u Lazarevcu, uz podršku Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“, čije su članice u međuvremenu postale.

Obrok od srca

Ovo udruženje došlo je na ideju da se održi još jedna akcija, ovaj put u Šopiću. Sugrađanima sa lošijom ekonomskom situacijom i korisnicima socijalne pomoći deljeni su artikli osnovnih životnih namirnica i posni topli obroci. I ova akcija izazvala je veliko interesovanje i pored nešto hladnijeg vremena, a sprovedena je uz pomoć humanih ljudi, rekao je predsednik udruženja Miodrag Milićević.

Miodrag Milićević
Miodrag Milićević

Organizovanjem akcije „Obrok od srca“ imamo priliku da pomognemo najugroženijim porodicama, izjavila je Dajana Raškaj i naglasila da bi ovi događaju trebalo da se organizuju više puta tokom godine.

Dajana Raškaj
Dajana Raškaj

Udruženju „Ujedinjeni za Lazarevac“ i humanim ljudima na namirnicama se zahvalio Miroslav Đorđević iz Šopića.

Akcija Obrok od srca u Šopiću

„Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavljaju svoje humane misije i tokom ove godine. U martu ih očekuje još jedno sprovođenje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi, kada će doboti priznanje Zavoda za transfuziju krvi Srbije, kao jedna od najuspešnijih organizacija koja se bavi dobrovoljnim davalaštvom krvi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA