BeogradLazarevacVesti

Još jedna uspešna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u udruženju „Ujedinjeni za Lazarevac“

U prostorijama Udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ održana je 25. po redu akcija dobrovoljnog davalaštva krvi na kojoj je prikupljeno 157  jedinica ove dragocene tečnosti. Ovo je treća akcija u ovoj godini koju  udruženje organizuje u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. I ovaj put akciji se odazvao veliki broj naših sugrađana a organizatori kažu da je tokom prethodnih prikupljeno preko 3500 jedinica krvi.

Akcija krv

Lazarevačko Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ treći put ove godine u svojim prostorijama organizovalo je akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije akcija se organizuje po 25. put a Dušan Serafimović predstavnik ove ustanove kaže da je ovo udruženje među prvima u Srbiji po broju prikupljenih jedinica krvi i da oseća veliku zahvalnost prema ljudima iz Lazarevca koju su pokazali i dokazali nebrojeno puta svoju humanost.

Dušan Serafimović
Dušan Serafimović

Iz Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ kažu da je veliki uspeh što se u okviru njihovih akcija prikupi i do 140 jedinica krvi po akciji. Jedni smo od prvih po uspešnosti organizovanja akcija i ovo je svakako pohvala ne samo za naš rad već i opštinu Lazarevac, kaže Miodrag Milićević predsednik udruženja.

Miodrag Millićević
Miodrag Millićević

Na prethodnim akcijama, koje je udruženje organizovalo, prikupljeno je preko 3500 jedinica krvi. Naša vrata za svaki vid saradnje sa organizacijama i pojedincima su uvek otvorena ali i za druženja i pomoć našim sugrađanima, kaže Milićević i zahvaljuje se svim ljudima dobre volje koji su se i ovaj put odazvali akciji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA