JPKP “Lazarevac” omogućuje otpis kamate svima koji do 31. januara u celosti izmire svoja dugovanja

U želji da poveća procenat naplate svojih potraživanja ali i omogući korisnicima svojih usluga da novu godinu započnu bez dugovanja JPKP “Lazarevac” pokrenulo je akciju kojom se omogućuje otpis kamate svima koji do 31. januara u celosti izmire svoja dugovanja. U susret novogodišnjim praznicima JPKP “Lazarevac” će novogodišnjim paketićima obradovati i decu zaposlenih u osnovnim školama u Stepojevcu i Vreocima.

Za sve korisnike JPKP “Lazarevac” koji imaju neizmirena dugovanja, iz ovog preduzeća stiže pravi novogodišnji poklon. Pravo na otpis kamate imaće svi, čak i dužnici kojima je visina kamate premašila glavnicu, ukoliko dugovanje isplate do 31. januara.

Pravo iznenađenje namenjeno je i osnovnim školama. JPKP “Lazarevac” je u ovom slučaju preuzelo ulogu Deda Mraza, a ove godine biće nagrađene osnovne škole u Stepojevcu i Vreocima.

Planirano je da ova novogodišnja akcija postane tradicionalna, a naredne godine očekuje se da novogodišnje poklone dobiju druge dve škole sa teritorije naše opštine. Pravo novogodišnje iznenađenje iz JPKP kako se nada rukovodstvo imaće pozitivan efekat pre svega kada je procenat naplate potraživanja u pitanju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA