BeogradLazarevacVesti

JPKP „Lazarevac“ organizuje jesenju akciju čišćenja grada 5. oktobra

JPKP „Lazarevac“ organizuje jesenju akciju čišćenja grada 5. oktobra. Jesenje čišćenje grada biće volonterska akcija a svi koji žele da učestvuju u njoj mogu to i uraditi tako što će kontaktirati Kancelariju za unapređenje komunalnih usluga pri JPKP „Lazarevac”. Prijave su do 30. septembra a sugrađani mogu prijaviti i lokacije za čišćenje.

Nakon prolećnog sređivanja grada i akcije komunalnog koju je podržala i opština Lazarevac, ovo preduzeće će 5. oktobra organizovati jesenju akciju uređenja grada. Milica Todorović, zaposlena u JPKP „Lazarevac“ pozvala je sugrađane da se odazovu pozivu ovog preduzeća i daju svoj doprinos uređenju grada. Ovaj put akciju organizuju samo uz nadu da će što veći broj naših sugrađana 5. i 6. oktobra se priključiti akciji uređenja grada.

Komunalno će, kao i u prošlim akcijima, obezbediti svu neophodnu mehanizaciju i opremu za sve koji se prijave, rekla je Todorović.

MZ Gornji Grad

Jesenje čišćenje grada biće volonterska akcija a svi koji žele da učestvuju u njoj mogu to i uraditi tako što će kontaktirati Kancelariju za unapređenje komunalnih usluga pri JPKP „Lazarevac”.

Zaposleni u Javnom preduzeću za komunalnu privredu u Lazarevcu organizovali su akciju čišćenja i ovom prilikom apelovali na građane da smeće odlažu u kante za otpatke i brinu o svojoj okolini. Primer kako treba čuvati grad, upravo su dali oni u čijoj nadležnosti i jeste uređenje grada i zelenih površina.

Svake prve subote u mesecu po prijavi sugrađana JPKP „Lazarevac“ organizuje i odvoženje kabastog smeća. U okviru jesenje akcije uređenja grada Komunalno će čistiti samo deponije u užem gradskom jezgru i po obodu opštine. Ovom prilikom apelovali su na sugrađane da prijave deponije ali i uzmu učešće u akciji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA