BeogradIzboriIZBORI 2024LazarevacPolitikaVesti

Kandidat Zavetnika za gradonačelnika Mladen Kočica posetio Lazarevac

Predizborni štand Srpske stranke Zavetnici na platou kod Rudarske česme posetio je kandidat te političke organizacije za gradonačelnika Beograda Mladen Kočica. Srpska stranka Zavetnici polazi od toga da se problemi identifikuju, od svakog građanina, mesne zajednice, lokalne samouprave, pa da se ti problemi uzdižu prema upravi Grada Beograda, i da se tu rešavaju, poštujući propise, uz nultu toleranciju na korupciju, izjavio je Kočica.

Kočica u Lazarevcu

Kandidat za gradonačelnika Beograda Srpske stranke Zavetnici Mladen Kočica posetio je u sklopu predizborne kampanje Lazarevac i stranačke kolege kod Rudarske česme. U obraćanju novinarima Kočica je napomenuo da su kapaciteti za pokrivanje zdravstvene problematike u našoj opštini nedovoljni.

Mladen Kočica
Mladen Kočica

Član Srpske stranke Zavetnici Ivan Milić dotakao se problema vodosnabdevanja u opštini Lazarevac. Pozdravio je bušenje novih bunara na Peštanu, ali smatra da oni neće rešiti problem nedostatka vode.

Srpska stranka Zavetnici

Zavetnici su ovom prilikom pozvali građane da podrže ovu stranku na predstojećim izborima. Zavetnici se na gradskoj listi nalaze pod rednim brojem 4, na republičkoj 7, dok se kandidatkinja za predsednicu Srbije Milica Đurđević Stamenkovski nalazi pod rednim brojem 5.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA