BeogradLazarevacVesti

Karatistima Kolubare dve bronze na Kupu Srbije

Proteklog vikenda u Beočinu održan je Kup Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore. Učešće u takmičenju uzeo je i Karate klub „Kolubara“, koji nastavlja sa uspesima i osvajanjem medalja. U klub su doneli medalje dvojica karatista, Ilija Radonić i Uroš Ivković. Članovi ovog kluba nastupaće 6. juna na Roda kupu. Takmičenje je turnirskog tipa, i sa ovim takmičenjem završava se sezona u KFS-u.

Trener karate kluba „Kolubara“ Veljko Simić pohvalio je svoje takmičare i istakao da je zadovoljan uspehom koji je ostvaren na Kupu Srbije. Treninge imaju samo dva puta nedeljno zbog pandemije koronavirusa, i pored toga takmičari su uspeli da osvoje medalje. U Lazarevac su doneli dve bronze. Na ovom takmičenju je učestvovalo pet takmičara, Nikola i Ilija Radonić, Uroš Ivković, Ivana Milić i Tijana Ivković.

Bronzanu medalju u svoj klub doneo je Uroš Ivković koji se takmičio u kategoriji juniora do 61kg. Prema njegovim rečima njegov cilj je ulazak u reprezentaciju. Jedan od možda budućih šampiona je i Ilija Radonić koji je isto osvojio bronzanu medalju. Prema njegovim rečima mnogo truda je bilo potrebno da se postigne ovaj uspeh.

Trud, vredan rad i predanost ključ su uspeha u svakom sportu. Kruna uspeha u ovoj sezoni za karatiste „Kolubare“ su brojna priznanja sa prestižnih takmičenja i turnira. Trener Veljko Simić se nada da će i sledeća sezona biti uspešna koliko i ova, jer prema njegovim rečima od 1995. godine nijednom se nisu vratili sa takmičenja bez medalje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA