BeogradLazarevacVesti

„Karneval bola“ Karla Astrahana u lazarevačkoj biblioteci

Promocija novog romana „Karneval bola“ Karla Astrahana održana je u lazarevačkoj biblioteci. Astrahan je ovim romanom pokazao da zna vešto da ispriča priču punu tajnovitosti, odvažnosti i neizvesnosti. „Karneval bola“ pisan je kompleksnim jezikom i nije komercijalan a čitaocu pruža mogućnost da uživa u istoriskim činjenicama koje su obojene velom misterije.

Karneval bola

„Karneval bola“ je drugi roman Karla Astrahana, pisca, urednika programa u biblioteci i čoveka koji je svoj život posvetio pisanoj reči. O delu koje je napisao, autor kaže da je teško i da nije za svakoga. Obiluje istorijskim činjenicama i tajnom, koja se vešto krije unutar korica. Čitaocu ostaje da uvučen u priču delo pročita u dahu i da posle kritikuje ili veliča, kaže pisac i dodaje da kada imate činjenice ispred sebe, knjiga se sama piše.

Karlo Astrahan
Karlo Astrahan

O prijatelju i saradniku lazarevačke biblioteke sve najbolje misle i zaposleni u ovoj ustanovi, a direktorka Jasmina Ivanković dodaje da je Karlo pisac koji vešto ume sa rečima ali da one nisu za svakoga. Novi roman traži posebnu pažnju i koncentraciju i sama dodaje da je „Karneval bola“ pročitala već dva puta.

Biblioteka promocija knjige

Prolećna turneja i predstavljanje novog romana krenulo je baš iz lazarevačke biblioteke, gde su, kako sam autor kaže njegovi prijatelji i ljudi koje voli. A kada završite čitanje romana, bez sumnje nećete znati da li da ga čitate ispočetka ili da odmah preporučite narednom čitaocu, napisao je u predgovoru romana književnik Aleksandar Gatalica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA