BeogradLazarevacSport

Kik boks klub „Kolubara“ osvojio 5 medalja na Prvenstvu Beograda

U staroj sali SRC „Kolubara“, u subotu 06. oktobra, održano je Prvenstvo Beograda u Kik boksu, u disciplini K1 i kick light-u. Organizator takmičenja je Kik boks klub „Kolubara“ u saradnji sa Kik boks savezom Beograda. U disciplini K1, takmičili su se kadeti, juniori i seniori, a u disciplini kick light snage su odmerili pioniri.

Prvenstvo je okupilo veliki broj takmičara iz skoro svih beogradskih klubova, a trener kik boks kluba Kolubara i potpredsednik Kik boks saveza Beograda Ivan Ranković izrazio je zadovoljstvo održanim takmičenjem. Klub Kolubara na održanom prvenstvu osvojio je pet medalja.

Kik boks klub Kolubara na turniru je nastupio sa 5 takmičara a kao i na mnogim ranijim nastupima nisu izostali dobri rezultati. Zapažene mečeve imali su u konkurenciji kadeta braća blizanci Uroš i Đorđe Nešković koji su na Prvenstvu Beograda stigli do finala.

Kada su naredna takmičenja u pitanju, Kik boks klub Kolubara očekuje nastup na turniru Trofej Beograda koji se u srpskoj prestonici održava 3. i 4. novembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA