KulturaLazarevacVesti

Književno veče u Modernoj galeriji

U Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac održano je književno veče tokom kojeg su se predstavili mnogi književnici, među kojima su Milovan Ivanković, Desimir Mrdović, Slađana Simić i Dobrivoje Gajić. Muzičku podršku njihovoj poeziji dao je trio Nikolić i učenici muzičke škole “Marko Tajčević”.

Trio Nikolić

Književno veče u kome su učešće uzeli naši poetski i muzički nadareni sugrađani održano je u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac. Godišnje okupljanje u Lazarevcu i ove godine je izazvalo interesovanje publike, a nesebična podrška i burni aplauzi za rad, talenat i stvaralaštvo nisu izostali.

Književno veče

Književni klub Lazarevac postoji više decenija. Kroz ovaj klub su prošli mnogi stvaraoci koji su postigli zapažene uspehe, izjavio je književnik Desimir Mrdović.

Da bi čovek pisao poeziju, potrebna je velika ljubav, jer se u ljubavi krije umetnost, rekao je za televiziju Gem, pisac Milovan Ivanković.

Književno veče u Modernoj galeriji

Cilj je da ovakve književne večeri u Lazarevcu postanu tradicionalne, i da se na ovakav način promovišu mladi umetnici, kniževnosti i muzičari.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA