BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Koalicija „Biramo Lazarevac“ predala listu za lokalne izbore

Koalicija „Biramo Lazarevac“ predala je listu za lokalne izbore. U prethodna dva dana naši sugrađani pružali su podršku ovoj koaliciji, čiji je nosilac Ivan Todorović Toša a Vlada Marić je prvi na listi za lokalni parlament. „Biramo Lazarevac“ imaće i pet kandidata za odbornike u Skupštini Grada Beograda a na beogradskim izborima lista nosi naziv „Biramo Beograd“.

Koalicija „Biramo Lazarevac“ predala je opštinskoj izbornoj komisiji listu za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 2. juna. Ivan Todorović Toša nosilac je liste za izbore u Lazarevcu i kaže da se nada da će sugrađani prepoznati njihovu iskrenu nameru da promene sve ono što je prethodnih 12 godina bilo loše.

Vlada Marić prvi je na listi koalcije „Biramo Lazarevac“. Kaže da je Lazarevac ugrožen i razvlašćen grad i da je prioriret ove koalcije čist vazduh, rešavanje vodosnabdevanja ali i loše infrastrukture.

Igor Gospavić kandidat za odbornika u skupštini Grada Beograda kaže da će pet kanditada iz Lazarevca biti na listi koalcije „Biramo Beograd“ i na taj način pokušati da probleme naše opštine reše i na tom frontu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA