Kolubara poklekla u produžetku

Pribojavali su se košakraši Kolubare duela sa OKK Beogradom, ali u isto vreme, verovali su, da ako odigraju u skladu sa mogućnostima, pobeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. Ipak, desilo se ono čemu su se “rudari” manje nadali. Pobeda je pripala Beograđanima rezultatom 102:91. A, pobednik je rešen u produžetku.

U prve dve četvrtine, učenici trenera Marka Dimitrijevića, su bili bolji i tada su na neki način, nagovestili da bi mogli da stignu do devete pobede u sezoni. Na semaforu je posle tih 20 minuta stajalo – 50:37.

Lazarevčani su čuvali stečenu prednost, pa su na kraju trećeg dela imali čak 12 koševa viška (71:59). Igrači OKK Beograda, često i očajnički pokušavali da utakmicu vrate i koliko-toliko neizvesne tokove. Konačno, “klonferi” su uspeli i tim namerama, pre svega zahvaljući sjajnoj partiji u četvrtoj četvrtini, kada su stigli do produžetka, jer u regularnom delu nije bilo boljeg – 84:84.

Dodatnih pet minuta apsolutno su pripali OKK Beogradu, a Kolubari je za novu radost bio nedovoljan oporavljeni kapiten Nikola Simić, koji je ubacio 27 poena.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA