Kolubarac tim posle deset godina postojanja dobio prvog majstora karatea

Nakon deset godina od osnivanja, Kolubarac Tim ima majstora karatea. Stefana Krstović  je 7. marta u Beogradskom karate savezu  u Beograd stekao zvanje majstora.  Trećeg aprila održalo se Prvenstvo Srbije u katama za poletarce, pionire i nade, a četvrtog  aprila Prventvo Srbije u borbama za pionire.  Na ovom takmičenju učestvovalo je nekoliko Lazarevčana. Nađa Đurović ponela je kući srebrnu i bronzanu medalju.

Kolubarac tim

Posle deset godina postojanja, Kolubarac Tim  dobio je prvog majstora karatea. Stefan Krstović je za dobijanje crnog pojasa polagao pred stručnom komisijom u Beogradskom karate savezu i tako stekao  zvanje majstora karatea.

Stefan Krstović
Stefan Krstović

Pored Stefana Krstovića,  za predmajstorsko zvanje polagalo je još članova Kolubarac Tima,  pa se nadamo da ćemo za dve godine imati nove majstore karatea, kaže za GEM  trener i osnivač Kolubarac Tima, Ivana Filipović Anđelković.

Ivana Filipović Anđelković
Ivana Filipović Anđelković

Na državnom prvenstu učestvovalo je nekoliko Lazarevčana. Na ovom takmičenju Milica Bjeličić osvojila je dve medalje, srebrnu medalju u disciplini borbe, a nakon dužeg vremena u Kolubarac Tim donela je I bronzanu medalju u kategoriji kata.

Milica Bjeličić
Milica Bjeličić

Karatisti Kolubarac Tima nastavljaju da vredno vežbaju i prepremaju se za predstojeća takmičenja.  U novembru  mesecu prvenstvo očekuje i kadete.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA