BeogradLazarevacSportVesti

Komemoracija povodom smrti Ljube Babića

U prostorijama rukometnog kluba Kolubara održana je komemoracija povodom iznenadne smrti dugogodišnjeg sportskog radnika, igrača i trenera Ljube Babića, Ljube Babca kako su ga od milošte svi zvali i poznavali. Komemoraciji su prisustvovali brojni poštovaoci kao i bivši saigrači, članovi uprave kluba kao i porodica.

Izvanredan igrač, kasnije i trener i pedagog, ali pre svega veliki čovek, samo su neke od reči kojima su se pred prisutnima obratili i oprostili od Ljube Babića, popularnog Babca, njegovi prijatelji i kolege sportski radnici ispred rukometnog kluba Kolubara, kome je posvetio skoro čitav svoj život.

U ime porodice, pokušavajući da zadrži suze, prisutnima se obratio i Veljko Babić, sin tragično preminulog Ljube Babića.

Podsetimo, pre dva dana, 1. februara, u saobraćajnoj nesreći, život je izgubio legendarni igrač i trener RK Kolubara, Ljuba Babić Babac. Rođen je 20.1.1950. godine u Lazarevcu. Osnovnu i srednju školu završio je u svom rodnom gradu. Kao mlad počeo je da se bavi rukometom i bio je izuzetno uspešan i kao igrač i kao trener. Sa suprugom Bebom ima sina Veljka i ćerku Miru.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA