LazarevacVesti

Kompanija Market parket donirala parket Nezavisnom sindikatu policije u Lazarevcu

Kompanija Market parket uručila je Nezavisnom sindikatu policije u Lazarevcu 30 kvadrata laminata za opremanje kancelarija koje koristi Interventna partola policijske stanice u Lazarevcu. Na donaciji vrednoj oko 20 hiljada dinara kompaniji Market parket i njenom osnivaču Dejanu Diniću zahvalio se predsednik Nezavisnog sindikata policije u Lazarevcu Petar Lazić. Ovo je samo jedna od mnogih aktivnosti sindikata koji će u aprilu obeležiti dve godine postojanja u Lazarevcu. Na nivou Srbije ovaj sindikat broji oko 20 hiljada članova.

Donacija parketa Nezavisnom sindikatu policije

Kompanija Market parket, koja u Lazarevcu posluje u ulici Janka Stajčića, donirala je Nezavisnom sindikatu policije 30 kvadrata laminata. Ova donacija biće iskorišćena za opremanje Policijske stanice u Lazarevcu, odnosno kancelarije koju koristi Interventna patrola. Menadžmentu kompanije i njenom osnivaču Dejanu Diniću na donaciji, koja je vredna oko 20 hiljada dinara zahvalio se predsednik sindikata u Lazarevcu Petar Lazić.

Petar Lazić
Petar Lazić

Kompanija Market parket sa sedištem u Požarevcu uspešno posluje u 16 gradova u zemlji. Spada u vodeće na našem tržištu koje se bave prodajom podnih obloga. U Lazarevcu se nalazi u ulici Janka Stajčića. Market parket je tokom godina prepoznata kao društveno odgovorna kompanije, izlazeći u susret mnogima u Srbiji. Donacijom parketa Nezavisnom sindikatu policije u Lazarevcu, nastavljena je ranije uspostavljena saradnja, na obostranu korist.

Nezavisni sindikat policije najreprezentativniji je u Ministarstvu unutrašnjih poslova i broji oko 20 hiljada članova. U aprilu će biti obeleženo dve godine od formiranja ovog sindikata u opštini Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA