BeogradLazarevacVesti

Koncert Januarske zvezde bele Muzičke škole „Marko Tajčević“

Učenici prvog razreda Osnovne muzičke škole „Marko Tajčević“ održali su u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac, treću godinu zaredom koncert pod nazivom „Januarske zvezde bele“.

Moderna koncert MŠ

U pitanju su dela koja su učenici vežbali tokom prvog polugodišta. Ovo je bio prvi nastup učenika ove škole u 2020. godini a izvedeno je 20 numera, prilagođenih njihovom uzrastu.

Anastasija MUzička škola

Koncert “Januarske zvezde bele” organizuje se već treću godinu a ideja je potekla od direktora ove škole Aleksandra Stankovića. Kao i ranije bio veoma uspešan i posećen. Cilj je da koncert bude tradicionalan. Prošla godina bila je veoma uspešna za učenike i njihove profesore a ova obrazovna institucija iz godine u godinu beleži sve bolje rezultate na mnogim takmičenjima. Na koncertu su nastupili učenici prvog razreda Osnovne muzičke škole „Marko Tajčević“.

Koncert Moderna

Repertoar kojim su se predstavili publici prilagođen je njihovom uzrastu a ovo im je bio prvi javni nastup.

Naredni nastup učenici i profesori imaće u petak 31. januara. U pitanju je završni koncert prvog polugodišta koji će biti održan u prostorijama Muzičke škole „Marko Tajčević“ sa početkom od 18 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA