Koncert pod maskama oduševio Lazarevčane

U tribinskom delu Moderne galerije Centra za kulturu Lazarevac održan je popularni „Koncert pod maskama“ učenika i profesora Muzičke škole „Marko Tajčević. Veoma zanimljive maske i raznolik repertoar sa više od 30 kompozicija, bili su dovoljni da ovi umetnici pridobiju naklonost lazarevačke publike koja je svaku numeru nagradila aplauzom. „Koncertom pod maskama“ ova muzička škola je završila sa nastupima za ovu godinu, a već u januaru Lazarevčanima će prirediti tradicionalni koncert „Januarske zvezde bele“, a organizovaće i tradicionalni Svetosavski bal.

Učenici i profesori Muzičke škole „Marko Tajčević“ održali su nakon dvogodišnje pauze tradicionalni „Koncert pod maskama“ koji je i ovaj put pobrao simpatije posetilaca. Koncert, koji je održan u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac, bio je posednji u ovoj godini i dobra prilika da se ovi umetnici u punom sjaju predstave sugrađanima. Ove godine predstavili su se sa više do 30 kompozicija.

Nakon kratke pauze zbog predstojećih praznika, Muzička škola „Marko Tajčević“ organizovaće krajem januara tradicionalni koncert „Januarske zvezde bele“, ali i Svetosvski bal.

Sugrađanima se predstavila i Ivana Stanković, mlada i talentovana učenica Muzičke škole „Marko Tajčević“.

U ime Muzičke škole „Marko Tajčević“, predstojeće novogodišnje i božićne praznike svim sugrađanima čestitala je profesorka flaute Ana Samardžić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA