BeogradLazarevacVestiZabava

Koncert Šabana Šaulića (VIDEO)

Šaban Šaulić i Skymusic poklonili su građanima opštine Lazarevac ali i okolnih opština koncert za pamćenje. U hali SRC “Kolubara“ publika je uživala u dobro poznatim i sada već legendarnim hitovima proslavljenog muzičara.

Poklon koncert počeo je nastupom Ilde Šaulić i Milice Krsmanović, a koncert je najavio predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić, obrativši se sugrađanima.

Koncert Šabana Šaulica
Bojan Sinđelić

Nastup Šabana Šaulića počeo je ovacijama kako to i dolikuje “kralju narodne muzike“. U lazarevačkom  SRC “Kolubara“ nekoliko hiljada ljudi horski je pratilo legendarnog Šabana, koji u ovoj godini obeležava pet decenija karijere.

Koncert Šabana Šaulica

Nakon pesme “Odlaziš, odlaziš“ smenjivali su se brojni hitovi slavnog pevača koji je atmosferu doveo do usijanja potvrdivši tako svoju neprikosnovenost kada su koncerti u pitanju i napravivši uvertiru pred turneju koju planira za sledeću godinu.

Koncert Šabana Šaulica

Pesme „Dođi da ostarimo zajedno“ i „Dva galeba bela“ smatraju se jednim od najboljih ikad otpevanih narodnih pesama, veliki hitovi Šabana Šaulića su i „Uvenuće narcis beli“, „Sine“, „Danima te čekam“, „Snežana“, „Odlaziš, odlaziš“, „Pozn’o bih te međ’ hiljadu žena“ a pesmu “Gordana“ posvetio je svojoj ženi.

Koncert Šabana Šaulica

2014. godine nastao je i njegov poslednji hit “Žal“ koji je brzo zauzeo mesto u vrhu najslušanijih pesama barda narodne muzike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA