Konkurs za najlepše dvorište otvoren do 10. juna

Turistička organizacija Gradske opštine Lazarevac i ove godine raspisala je konkurs za izbor najlepšeg dvorišta. Prva nagrada je baštenski set od ratana, druga nagrada je baštenska ljuljaška, dok će trećeplasiranom dobitniku za najlepše dvorište pripasti sadnice u vrednosti od 10 000 dinara. Svi zainteresovani građani koji žele da učestvuju na konkursu mogu se prijaviti na mail adresu la.najlepsedvoriste@gmail.com. Prijave traju do 10. juna.

Kao i prethodne četiri godine i ove godine organizuje se Konkurs za najlepše dvorište. Ovaj konkurs organizuje Turistička organizacija Gradske opštine Lazarevac a prema rečima direktora ove organizacije Mirka Kovačevića, dodeljuju se tri vredne nagrade. Rok za slanje prijava je 10. jun 2021. godine.

Pravo učešća na konkursu imaju svi građani sa teritorije Gradske opštine Lazarevac. Konkurs je takmičarskog, motivacionog i nagradnog karaktera. Među pristiglim prijavama postoji izuzetno lepih i sređenih dvorišta tako da komisiji neće biti ni malo lako da se odluči ko će biti pobednik ovog konkursa, izjavio je direktor Turističke organizacije Gradske opštine Lazarevac, Mirko Kovačević.

Trenutni građevinski radovi na uređenju gradskog trga oko rudarske česme i područja užeg centra grada pozitivno utiču na zainteresovanost potencijalnih turista koji bi kao svoju destinaciju mogli da odaberu baš Lazarevac i njegove potencijale.

Pored već tradicionalnih akcija koje će ponovo zaživeti posle perioda pauze kao što su biciklistička trka „Okreni pedalu“, zatim akcije planinarskog društva kao i već tradicionalni festival vina, samo su neke od budućih aktivnosti TO Lazarevca, ističe Mirko Kovačević i navodi da su u planu i novi projekti koji će doprineti afirmaciji turističkih potencijala Lazarevca i okoline.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA