Konstituisan Opštinski odbor Narodne stranke u Lazarevcu

U Lazarevcu je konstituisan Opštinski odbor Narodne stranke. Izbori su održani u prostorijama ove političke organizacije, a svečana skupština i proglašenje rezultata izbora su organizovani u restoranu „Čudesna šuma“. Svečanoj sednici je preisustvovao lider Narodne stranke Vuk Jeremić i članovi Predsedništva. Za predsednika Opštinskog odbora izabran je Nenad Živanović, za potpredsednika Nenad Đurković, a izglasano je i 11 članova Opštinskog odbora Narodne stranke u Lazarevcu.

Svečana sednica OO Narodne stranke Lazarevac

U Lazarevcu je konstituisan Opštinski odbor Narodne stranke a svečana sednica na kojoj su proglašeni rezultati izbora održana je u restoranu „Čudesna šuma“. Lider ove stranke Vuk Jeremić, koji je prisustvovao svečanoj sednici, izjavio je za medije da je ponosan na saborce u Lazarevcu i drugim odborima u Srbiji.

Svaki novi opštinski odbor je dodatna nada da stvari u Srbiji mogu da se promene, rekao je Jeremić.

Vuk Jeremić
Vuk Jeremić

Za predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke izabran je Nenad Živanović, a za potpredsednika Nenad Đurković. Kao najveće probleme u opštini Lazarevac Živanović izdvaja zagađenje vazduha, vodosnabdevanje i potrebu izgradnje fekalnog kolektora.

OO Narodna stranke Lazarevac

Na svečanoj sednici pored predsednika i potpredsednika, izabrano je i 11 članova Opštinskog odbora Narodne stranke u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA