Korisnici Dnevnog boravka na bazaru cveća i sadnog materijala „Najlepše iz prirode“

Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju učestvovaće na tradicionalnom prodajnom bazaru cveća i sadnog materijala „Najlepše iz prirode“ koji se održava 24. i 25. aprila na platou kod Rudarske česme. Tim povodom u prostorijama Dnevnog boravka održana je radionica kao priprema za učešće na bazaru. Vaspitači Dnevnog boravka pozvali su sugrađane da u velikom broju podrže bazar jer će sav prihod Dnevnog boravka koji bude ostvaren biti namenjen u humanitarne svrhe.

Prodajni bazar cveća i sadnog materijala „Najlepše iz prirode“ Centar za kulturu organizuje četvrtu godinu za redom a redovni učesnici su korisnici Dnevnog boravka sa svojim vaspitačima. Oni su, kao priprema za učešće na bazaru, organizovali radionicu na kojoj su imali priliku da se upoznaju sa aktivnostima koje ih očekuju na bazaru. Tokom radionice korisnici su bojili saksije kojima će se predstaviti Lazarevčanima.

Dnevni boravak za decu i omladinu tokom cele godine sprovodi radno okupacione terapije koje za cilj imaju da korisnicima razviju ljubav prema radu i veštinama koje su bitne kod jednostavnih radnji, kaže defektolog Jelena Vukić.

Jelena Vukić, defektolog
Jelena Vukić, defektolog

Želja zaposlenih je da Dnevni borvak dobije svoj štand ispred prostorija kojim bi veći broj građana bio upoznat sa njihovim aktivnostima koje su uglavnom humanitarnog karaktera.

Dnevni boravak pozvao je Lazarevčane da u sredu i četvrtak podrže aktivnosti korisnika i vaspitača na bazaru cveća i bolje se upoznaju sa radom ove institucije i ujedno budu deo humanitarne akcije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA