BeogradLazarevacVesti

Korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju uručeni paketići

Predstavnici Crvenog krsta iz Lazarevca uručili su poklon paketiće korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju. Tokom tradicionalne humanitarne akcije „Jedan paketić – mnogo ljubavi“ i ove godine u saradnji sa trgovinskim objektom „Maxi“ tokom decembra meseca volonteri Crvenog krsta prikupili su i pripremili 33 paketića.

Korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju uručeni paketići

Akcija „Jedan paketić – mnogo ljubavi“ i ove godine uspešno je realizovana u opštini Lazarevac zahvaljujući kompaniji „Delhaize“ ali i dobrim ljudima, koji su se uključili u akciju Crvenog krsta i shodno svojim mogućnostima darovali slatkiše za potrebe ove humane i lepe akcije. Pred Savindan korisnike Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju obradovali su predstavnici Crvenog krsta i uručili im 33 paketića puna slatkiša.

Zoran Gavrilović
Zoran Gavrilović

Ovo je prilika da se zahvalim svim građanima koji su pomogli u ovoj akciji, kompaniji „Delhaize“ kao i svim volonterima Crvenog krsta – dodao je Gavrilović.

Dragana Tomović, upravnica Dnevnog boravka, zahvalila se predstavnicima Crvenog krsta ali i svim ljudima dobre volje koji su darovali slatkiše. Istakla je da osmesi korisnika govore koliko su srećni i zadovoljni a činjenica da nisu očekivali poklon pakete nakon Nove godine, još više ih je iznenandila i obradovala.

Korisnicima Dnevnog boravka za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju uručeni paketići

Humanitrana akcija „Jedan paketić-mnogo ljubavi“ već tradicionalno se organizuje u saradnji sa Maxi objektima širom Beograda. Ove godine Lazarevčani su bili itekako humani i spremni da se priključe u akiciji, pa za razliku od prošle godine kada je prikupljno 20, ovaj put solidarnost i ljubav prema najmlađima pobedila je a pripremljeno je 13 paketić više nego lani.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA