BeogradLazarevacVesti

Košarkaški klub “La Basket“ organizuje besplatnu školu košarke

Košarkaški klub “La basket“ organizuje od 6. juna besplatnu školu košarke za decu od 2009. godišta i mlađu. Svakog vikenda na sportskom terenu u Gradskom parku  u jutarnjim  satima deci će na raspolaganju biti pet trenera ovog košarkaškog kluba.  Planirano je da ukoliko vremenski uslovi to dozvole treninzi traju do kraja raspusta. Svi zainteresovani svoju decu mogu prijaviti putem društvenih mreža na nalozima košarkaškog kluba.

''La basket '' košarkaKako bi omogućili mališanima koji su nekoliko meseci bili u izolaciji da se bave sportskim aktivnostima i to u prirodi na otvorenom, uprava i treneri košarkaškog kluba “La basket“ došli su na ideju da organizuju besplatnu školu košarke.  Zainteresovana deca rođena 2009. godine i mlađa moćiće da treniraju vikendom na sportskom terenu u Gradskom parku.

Miljan i decaZa besplatnu školicu košarke do sada se prijavilo četrdeset mališana. Ovo je prilika za njih da upoznaju i zavole ovaj sport i ukoliko žele nastave treninge u klubu “La basket“. Sa decom će raditi pet trenera.

Pet trenera za decuRedovni treninzi košarkaškog kluba “La basket“ počeli su već u prvoj polovini maja uz poštovanje svih neophodnih preventivnih mera. Svih šest selekcija ovog košarkašokog kluba počinje redovno da trenira . Košarkaški klub “La basket“ za sledeću sezonu ima velike planove, u prilog tome idu i dobri rezultati koje su selekcije postigle tokom sada već protekle sezone koju je prekinuo korona virus.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA