Kroz utakmice do startnih 11

Nema predaha za fudbalere Kolubare. Treninzi se smenjuju kao na traci. Trener Zoran Milinković, sa saradnicima, pred igrače je postavio zadatke koje oni krajnje profesionalno sprovode u delo.
Zoran Milinković
Zoran Milinković

Slika oko igračkog kadra još nije poptpuno jasna, mada, neke posebne promene, ne bi trebalo očekivati. Poznato je da su novi članovi postali golman Elesin, defanzivac Radovanović, vezni igrači Milisavljević i Stanković i napadač Lazić. Još nekoliko igrača je na probnom radu, pa će njihov status da bude poznat vrlo brzo. Iskusni stručnjak Zoran Milinković, još na prozivci je naglasio da će se ekipa uigravati kroz kontrolne utakmice, a one će, ujedno, da budu i neka vrsta filtera u borbi za mesto u startnoj postavi.

Kada je reč o utakmicama, zeleno-crni će prvu proveru da odrade u subotu u Beogradu, u meču sa konkurentom iz lige, ekipom Grafičara. Posle toga, na red dolaze dueli sa OFK Žarkovom, Slogom iz Požege, kragujevačkim Radničkim 1923, IMT, Borcem iz Lazarevca i na kraju, kao poslednji test dolazi utakmica sa Kabelom. Duel između Grafičara i Kolubare, odigraće se na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde, iza južne tribine,a početak je predviđen za 13 časova.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA