BeogradKulturaLazarevacVesti

„Kruševac geto“ za kraj februara, predstava „Ženski razgovori“ i Marko Luis u martu u Centru za kulturu

Scenski repertoar Centra za kulturu Lazarevac do kraja ovog meseca obeležiće komedija „Tašta ne prašta“ internet komičara „Kruševac geto“ koja je programu 29. februara. Pоzоrišna predstava „Ženski razgоvоri“ nastala pо tekstоvima Duška Radоvića, u kojoj igraju velikani našeg glumišta Svetlana Bojković, Vesna Čipčić i Milan Caci Mihailović, na repertoaru je 05. marta. Mart mesec obeležiće i koncert Marka Stojanovića Luisa koji će svoj poseban muzički stil predstaviti lazarevačkoj muzici 14. marta od 20 časova. Pored scenskog, u toku ovog i sledećeg meseca na repertoaru su i najnovija filmska ostvarenja, kako domaće, tako i inostrane kinematografije.

U Centru za kulturu Lazarevac do kraja ovog meseca publika će imati priliku da uživa u raznovrsnom scenskom i filmskom repertoaru. Komedija „Tašta ne prašta“ internet komičara „Kruševac geto“ biće odigrana 29. februara.

Nakon komedije, pozorišna predstava „Ženski razgovori“, zasnovana na tekstovima Duška Radovića, u kojoj igraju renomirani glumci Svetlana Bojković, Vesna Čipčić i Milan Caci Mihailović, na programu je 05. marta.  Uz antоlоgiјske rečenice Duška Radоvića, muške razgоvоre, ženske razgоvоre, šarmantani zabavan igrоkaz trојe naših vrhunskih glumaca dоvоdi dо tоga da publika uvek nasmeјana napusti salu. Ista glumačka postavu ovu predstavu igra već tri decenije.

Mart mesec donosi i koncert Marka Stojanovića Luisa, koji će predstaviti svoj jedinstveni muzički stil lazarevačkoj publici 14. marta a karte su već u prodaji.

Pored scenskih događaja, tokom ovog i sledećeg meseca publika će imati priliku da uživa u najnovijim ostvarenjima domaće i inostrane kinematografije, a među njima je „Sunce mamino“.

Centar za kulturu Lazarevac nastavlja da pruža bogat i raznolik program za sve ljubitelje umetnosti i kulture.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA