BeogradLazarevacVesti

KUD „Diša Đurđević“ organizuje humanitarni koncert za Kostu Leševića

KUD „Diša Đurđević“ u petak 24. maja od 19 časova organizuje humanitarni koncert za našeg sugrađanina Kostu Leševića. Koncert će biti održan ispred prostorija KUD-a a pored domaćina, nastupiće i Kulturno umetnička društva iz Kratova Makedonije, „Naš zavičaj“ iz Sevojna i „Mladost“ iz Poljana.  Na koncertu će biti postavljene kutije a građani će svoj dobrovoljni prilog moći da ostave u iste i time pomognu u nastavku lečenja dečaka Koste Leševića.

KUD „Diša Đurđević“ organizuje humanitarni koncert u petak, 24. maja, s početkom u 19 časova, ispred prostorija ovog društva. Ovaj događaj ima za cilj da pruži podršku našem hrabrom sugrađaninu, Kosti Leševiću, u njegovoj borbi. Na koncertu će nastupiti KUD iz Kratova, Makedonije, „Naš zavičaj“ iz Sevojna i „Mladost“ iz Poljana. Tokom koncerta, biće postavljene kutije u koje će građani moći da ostave dobrovoljni prilog koji će direktno pomoći u nastavku lečenja dečaka Koste Leševića.

Izvođački ansambl KUD-a „Diša Đurđević“ predstaviće se sa dve koreografije a pripremni ansambl predstaviće se igrama iz Pčinja i to je prvo izvođenje koreografije.

U junu mesecu pripremni i dečiji ansambl gostuju u Ohridu a tradicionalni festival folklora u organizaciji ovog društva biće održan 21. i 22. juna.

Građani će imati priliku da svojim dobrovoljnim prilozima doprinesu nastavku lečenja Koste Leševića, a koncert muzike i solidarnosti predstavlja sjajan primer zajedništva i podrške u teškim trenucima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA